SKREVET: 14.nov.2011 / KLOKKEN: 18:41


I natt kom vi hjem med hurtigruten Nordkapp etter å ha vært hele helgen på Leknes og på Stokmarknes og spilt kamper. Vi hadde det veldig koselig, og nedenfor er en laaang post om hva vi har gjort: 
 

Fredag dro vi til kaia for å ta hurtigbåten til Svolvær. Når vi kom over til Svolvær ble vi fordelt i tre leiebiler og kjørte videre til Leknes, noe som jeg tror tok i mellom en og en og en halv time, husker ikke heelt! Bilen jeg satt i ble kjørt av Charlotte, og passasjerene var meg, Hilde- Gunn, Benedikte, Amalie Nilsen, Hedda, Mariell og Emilie. Vi syngte og tullet masse, og hadde det egentlig ganske så koselig på alle de små bilturene vi var på, haha! Bare synd at vi ikke rakk å stoppe innom bæns'n! Når vi kom fram til barnehagen vi skulle overnatte i på Leknes ordnet vi bagasje og soveplasser, også spiste vi kveldsmat.
speil i taket på hurtigbåten, tihi 
fine, lille Leknes 


♥smådoene♥ i barnehagene

Neste dag våknet vi tidlig, kledde på oss, pakket og spiste frokost. Så pakket vi alt i bilene og kjørte til Lekneshallen for å spille tre kamper. I mellom kampene var noen på det lille senteret de har på Leknes, jeg var både der og hos min tante og Geir som bor et lite stykke unna hallen♥ Etter kampene dusjet vi veldigveldig raskt og tok med oss alt vi hadde i garderobene for å kjøre rask videre til Fiskebøl der vi skulle ta fergen over til Melbu for så og kjøre i femten minutter til Stokmarknes. Ivar og passasjerene hannes kjørte jo litt feil og sånn da (.. haaahaaaha), så i mens vi ventet på dem og ferga danset jeg og Benedikte Funky Chicken på kaia, haha. 

Barnehagen vi lå på fra lørdag- søndag var en barnehage med tre etasjer, hadde verdens minste stoler og bord og flere smådo, og den var rett og slett ganske så koselig! I tillegg gikk det jo bare to minutter og gå ned til Hadselhallen der vi skulle spille kamper neste dag (søndag). Vi spillerne på laget hjalp Sissel og Hege med å skjære opp grønnsaker i mens de og trenerne varmet opp kjøttdeig osv. Så på kvelden spiste vi taco, noe som var veldig godt. Det gikk faktisk veldig greit å sitte på de små stolene, tihi! Rett før vi skulle legge oss var nesten hele laget med på å danse zumba/aerobic med Charlotte. Haha, det var jo også ganske artig og vi brukte det faktisk til oppvarming på kampene neste dag, og vi fikk til og med et til lag til å være med å danse i lag med oss. 

 Vi tapte alle kampene på Leknes, men jeg vet at det var flere enn meg som syntes at dommerne dømte urettferdig. Dommerne var jo selvfølgelig ikke all grunnen til at vi tapte. Alikevel hadde vi tre kamper igjen på Stokmarknes, og de kampene spilte vi på søndag. Første kamp begynte klokken ni, noe som betydde at vi måtte stå opp enda tidligere enn på lørdag. Det gikk greit, og de fleste pakket faktisk ferdig før de begynte å spise frokost. Så gikk vi ned til hallen og spilte kampene, og denne gangen var dommerne kjempeflinke. De viste oss hva vi gjorde feil, hva vi skulle gjøre og dømte rett og slett rettferdig. Vi vant en kamp og tapte to kamper, så alt i alt kom vi hjem til Bodø med en kamp vunnet og fem tapt. 

Etter kampene måtte vi være ekstremt raske for å rekke fergen som skulle gå over til Fiskebøl igjen slik at vi kunne kjøre til Svolvær for å spise pizza og ta hurtigruten tilbake til Bodø fra der. Pizzaen var kjempegod og de fleste ble nok ganske mette. I mellom pizza-spising og hurtigruten dro vi på Narvesen for å kjøpe hurtigrute- godter, haha. 

Hurtigruten vi tok tilbake til Bodø (MS Nordkapp) var kjempefin med sju etasjer, lekerom, kafe, datarom og masse gode stoler og sitte i. Jeg, Benedikte og Mariell satt oss helt oppe i sjuende etasje med nesten ingen bølger og utsikt over hele havet (.. selv om det var mørkt og vi ikke så en eneste ting, bortsett fra fjell og lys), og der satt vi hele turen. Vi var selvfølgelig og sprang litt i de forskjellige etasjene osv, pluss at vi var nede i lag med de andre litt, men så plutselig sovnet alle, og da var vi for det meste oppe i sjuende. Det var et mørkt rom med masse stoler og bord, og det var faktisk ganske så koselig der oppe, haha. Etter seks- seks og en halv time var vi fremme i Bodø, noe som var deilig. Men, det var jo trist at helgen allerede var over, for det gikk såå fort!  Tusen takk for en koselig helg chicas og Ivar! -Christel Mari, much♥

Kategori: Blogg
Skrevet: 14.nov.2011, 18:41Kommentarer

14.nov.2011, kl.18:51


Såå flink du e Christel, det hva en kjempe koselig tur!

14.nov.2011, kl.18:51


heerlig inlegg Christel! Du e flink, much <3

Mia

14.nov.2011, kl.19:14


Christel du e drit flink til og blogg! ;)

Det var skikkelig koselig tur <3333

14.nov.2011, kl.21:31


ah, så gøy det må ha vært!!

urettferdige dommera e noe av det mest irriteranes som fins..

Anne Marthe

15.nov.2011, kl.16:31


Ja, det va en skikkelig koselig tur, må gjentas! <3

Emilie ♥

16.nov.2011, kl.16:54


Super koselig!♥ Må gjentas!

julie

17.nov.2011, kl.15:28


kjempe bra<3

21.nov.2011, kl.14:54


fine bilder ;)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/32437080
hits