SKREVET: 23.04.2012 / KLOKKEN: 23:23


I dag har statistikken vært høy her på bloggen, sikkert mange som forventer et langt innlegg nå etter en fabolous helg i Narvik. Så da får man vel bare sette i gang, da! Tok ikke så veldig mange bilder, og faktisk ingen i det hele tatt av de fire av våre trenere som var med, men det ble jo noen andre bilder.. 

De fleste av oss startet vel å kjøre fra Tverlandet i tre- tiden, også møttes vi når vi kom til Bognes noen timer senere. Da var klokken rundt seks, og noen av oss hadde allerede kommet fram til barnehagen i Narvik, og noen skulle ta en senere ferge. Da vi kom fram ordnet vi med både madrasser og soveposer, ting og tang, og senere på kvelden danset vi og hadde det koselig med godter, musikk og de beste jentene (+ trenere, foreldre og søsken). 

På lørdag måtte vi stå opp kjeeempetidlig, men det gikk faktisk veldig greit! Tror de fleste var klare til frokosten, og en halvtime etter frokosten startet, satt vi i bilene på vei til hallen (noen var jo så sprek at de gikk, til og med). Vi alle gledet oss til kampene, men tror mange var litt nervøse- jeg var i hvert fall det. Men det gikk bra, for både J11, J13 OG J14 fra Tverlandet kom videre til finalen! I mellom kampene dro alle (utenom jeg, Benedikte og Mariell) inn til byen på shopping. Etter den siste kampen slappet vi av noen timer, før jeg, Benedikte, Charlotte og Mariell dro til to forskjellige bænzer og en Rema 1000 butikk og hadde det veldig morsomt med å leke både amerikaner og trøndere, før vi dro videre for å se kampen til J11. Senere på kvelden spiste vi taco, og koste oss masse. 

Søndag måtte vi stå opp like tidlig, og frokosten og slike ting foregikk på samme måte som på lørdag. Vet ikke helt hva som skjedde over natten, men J11, J13 og J14 tapte vår første kamp, selv om vi spilte ganske bra. Alle var i finalen uansett, og de jentene fra Tverlandet som ikke spilte, heiet som noen helter på tribune og benk. Alikevel tapte vi alle tre lagene finalen, men tror de fleste var veldig fornøyde med sølvpokal og andreplass i turneringen! 

Tror dette er en helg vi alle kommer til å huske veldig godt, i og med at det skjedde veldig mye bra, men også noen ting som ikke var like bra. Nå skal vi trene videre til neste happening, Havørncup i Juni. Tusen takk for en fantastisk fin helg, alle sammen♥


#rånerbilen97


fineste bildet som ble tatt i løpet av hele helga

                                             hva synes dere om innlegget, og til dere som var med på turen: hva synes dere om hele helga?  

Kategori: Blogg
Skrevet: 23.04.2012, 23:23Kommentarer

23.04.2012, kl.23:42


sykt bra tur!!:D

hilde-gunn

24.04.2012, kl.11:38


Herlig tur, sammen med dere flinke jenter :) Bra innlegg Christel


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36251311
hits